sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ennen tätä päivää

Tämän vuoden alussa päätimme, että otamme koiran. Mietimme rotua kauan ja lopulta päädyimme stabyhouniin.
 Heinäkuussa Muskelle (kennel Frisian Gem) syntyi pentue. Meille ei kuitenkaan riittänyt tästä pentueesta pentua, onhan halukkaita paljon. Aila kertoi meille muutaman muun kasvattajan, joilta pennun tänä vuonna voisi saada. Olimme kaikkiin kolmeen kasvattajaan yhteyksissä ja menimmekin elokuun alussa Minnan luokse (kennel Milomiss) kyläilemään.
 Elokuun lopulla Sirun juoksut alkoivat ja syyskuun ensimmäisinä päivinä Siru-neiti siemennettiin hollantilaisella Boicalla. Siitä tämä jännitys ja odotus sitten lähti.
 Siru todettiin kantavaksi ja pennut syntyivät 28.-29.10.2012. Muutaman päivän odottelun jälkeen Minna soitti tänne ja kertoi että saisimme sieltä pennun! Hän kertoi myös, että me voisimme saada joko "Siru kopion" (samanlainen kuvio kun äidillään) tai "pallo tytön" (kaksi palloa kyljessä).
 Kun pennut olivat 3 viikon ikäisiä, menimme Minnalle katsomaan niitä. Voi että kun ne olivat söpöjä! Siellä harjoiteltiin jo haukkumistakin!
 2 viikkoa tämän jälkeen, eli tänään, menimme katsomaan pentuja toisen kerran. Voi että kun ne olivat kasvaneet hirmuisesti! Viimeksi nukuttiin melkein koko ajan ja nyt osattiin jo tehdä pikkuisia juoksu pyrähdyksiä, jotka loppuivat lähes aina kaatumiseen. Kyllä ne kasvavat niin nopeasti! Minna kertoi meille, että Nella ("pallo tyttö") on meidän. Luonteeltaan Nella on ainakin näkemäni perusteella vauhdikas pentu, joka osaa myös rauhoittua jos on tarve (Nella nukahti syliin). Neiti on myös rohkea, mutta katsoo kuitenkin ensin mitä on tekemässä.

Pennut tervehtimässäEi kommentteja:

Lähetä kommentti