sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kauppareissu

Siitä onkin jo kulunut jo jonkin aikaa kun viimeksi päivittelin blogia. Mutta nyt on ainakin paljon kerrottavaa:

Nella on alkanut oppia tekemään hätänsä vain ulos. Yöt ovat kuitenkin näköjään vielä liian pitkiä, eli aamulla on lattialla ( paperilla ) yleensä yhdet pisut. Päivisin jaksaa pidätellä jo pitkiä aikoja. Ulos pitää viedä enää 2-4h välein.

Nella on kasvanut aivan valtavasti, syntyessään hän painoi alle puoli kiloa ja nyt jo 13kg ja korkeuskin on jo 47 cm :D Pantakin kävi pieneksi, joten eilen kävimmekin Mustissa & Mirrissä ostamassa Nellalle uuden heijastavan pannan, heijastavat valjaat, ruokaa, kynsisakset (edellisiin ei mahtunut kynsi enää väliin ) ja purutikkuja. Aloitettiin Nellan kanssa hampaidenhoitokuuri; pesen Nellan hampaat joka päivä ja annan vielä palkinnoksi hampaita hoitavan purutikun :) Tämä johtuen siitä, että Nellalle on alkanut muodostua poskihampaisiin hammaskiven alkua.

Nella on älyttömän nopea oppimaan uutta; istu, maahan, tassu, katso, tänne, paikka, seiso, ylös, hali ja seuraa ( ei käskynä, mutta osaa seurata ). Uusimpina noista ylös ja hali. Ylös käskyssä Nella nostaa tassunsa ylös, mutta peppu pysyy silti maassa ( mangusti-asento ). Hali opittiin ihan vahingossa, kun Nella aina kun tulin kotiin nosti tassunsa olkapäilleni (kun istuin maassa) ja nuoli naamaani. Myöhemmin liitin siihen käskysanan "hali" :)

Nella on myös tutustunut ensimmäisiin kevään merkkeihin, on istuttu ensimmäisiä kertoja nurmikolla ja kasteltu tassut ojassa :) Nyt katson ikkunasta ulos ja siellä sataa LUNTA, ja juuri kun ajattelin, että kevät tulee... Mutta ei se sitten näköjään vielä tullutkaan :(

En ymmärrä mikä tässä koneessa on vialla, kun yritän siirtää kuvia kamerasta, niin siihen tulee aina teksti "yhteyshäiriö"! Eli ei tälläkään kertaa uusia kuvia :(
Ensimmäinen ruokailu uudessa kodissa <3

"Vauhtia, täältä tullaan!"

4 kommenttia: