sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hyvää äitienpäivää!

Olimme Nellan kanssa pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa koirapuistossa. Siellä oli kaksi villakoiraa, Ansu (minun mukana) ja Nella :) Nella tykkäsi juosta täysii toisen villakoiran kanssa ;) Päivä oli ihanan lämmin ja kävimme matkalla pienen lammen rannassa kahlailemassa (vesi oli niin matalalla, ettei edes olisi pystynyt uida:( )


Ansu ja Nella <3
Nella yrittää nostaa koko lammen isoimman kepin rannalle ;)
Koirapuistossa :)
:)
Nella ja Ansu pitkäkosken sillalla :D

Pari viikkoa sitten Nellan kanssa lenkillä <3
Olimme Nellan kanssa helatorstaina stabyhoun tapaamisessa Hyvinkään vinttikoiraradalla :) Siellä oli paljon muita stabeja ja kaiken huipuksi Siru-mami, Magi ja Nana :) Nella ei meinannut pysyä nahoissaan, kun näki tuttuja <3 Sinne oltiin järjestetty leikkimieliset juoksukilpailut ja sitä varten meidät oltiin jaettu joukkueisiin :) Meidän joukkueeseen kuului Siru, Nana, Magi ja Nella ja meidän jengin nimi oli Halloween Spirit ;) Asuisteina oli koirilla lepakonsiivet selässä ja meillä ihmisillä noitahatut päässä ;) Sijoituimme toiseksi ajan ja asusteiden perusteella :) Saimme jokainen pokaalin ja lelun :) Sen jälkeen oli mahdollista mennä toko-ja näyttelykoulutukseen. Menimme molempiin ja opimme paljon uutta ;)


Lelu ja pokaali juoksukilpailuista ja ruusuke näyttelystä :) Näyttelystä saatu lelu unohtui kuvasta ;)
Kotona harjoittelemassa seisomista :)
Nella ja valkovuokot, hyvää äitienpäivää! <3
Hymyä! ;)

                                                             Mökillä

Olimme viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa mökillä tänä vuonna! Nella oli niin onnessaan kun sai juosta (lähes) vapaana ja olla koko ajan ulkona. Naapurissa asustaa 3 hevosta niin niitäkin oli kiva tutkia ;)
Ihana keppi <3

Kuuma tuli ;)Täysii! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti