maanantai 3. kesäkuuta 2013

Uimassa!

Aamulla herätessäni huomasin ilman olevan taas todella lämmin, joten ajattelin, että tänäänkin voitaisiin käydä uimassa. :)


Aamulla ulkona :)
Ihana keppi <3
Seisomista :) (Nella haukottelee)
 

Menimme rannalle Nellan kaverin Lumon kanssa ja saimme heiltä kyydin sinne. Aluksi Nella ei taaskaan uskaltanut vielä uimaan asti ja vein Nellan pari kertaa veteen. Uinti oli aluksi vain pärskimistä, mutta Nella oppi pian uintitekniikan. Välillä kävimme kuivalla maalla juomassa ja lepäilemässä ja sitten mentiin taas uudestaan. Juuri ennen lähtöä heitin Nellalle kepin vähän syvemmälle ja yllärinä neiti hyppäsi itse veteen ja haki sen! Heitin kepin sitten vielä pari kertaa ja Nella haki ne myös ihan itse, pientä perään pukkaisua lukuunottamatta :D Sitten oli vielä jäljellä kaikista uuvuttavin osuus: käveleminen kotiin siinä helteessä. Onneksi Nella oli märkä :) Kotona vein Nella suoraan suihkuun, koska oli niin kuumissaan ja sitten annoin vettä ja hieman jäätelöä :) Sen jälkeen Nella meni suoraan nukkumaan ja virkistyi vasta ihan vähän aika sitten. Illalla siis vaan loikoiltiin pihalla ja sisällä.
 
Nella ei syönyt muuten tänään aamulla oikein mitään, mutta illalla meni vähän normaalia suurempikin annos kokonaan :)

Parhaimmista uintikerroista (kun Nella meni itse pitkälle) en saanut kuvia, kun olin Nellan kanssa vedessä, mutta rannassa oleilusta sain ja kaverini otti ensimmäisistä uinneista :)


Siellä meni kanootti ;)
Nella on tulossa uimasta :)

Nella ui <3

Märkä koiraseni <3
Nella ja Lumo
<3
Kaivettiin Nellan kanssa rantaa :)
Hakemassa keppiä ihan itse :D

<3


 
Ajateltiin mennä uimaan Nellan kanssa ainakin kerran vielä tämän viikon aikana :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti