lauantai 17. lokakuuta 2015

Milomiss tapaaminen ja verikoe

22.8 menimme Nellan kanssa Milomiss tapaamiseen Minnan luokse. Paikalle olivat päässeet Halloween pentueesta (Sirun pentue) Nella ja Banga, sekä Love Me Tender pentueesta (Nanan pentue) Baco, Elvis ja Nyyti. Nella tunnisti heti paikan ja meni ihan tohkeissaan tervehtimään muita. Banga ja Nella ottivat heti vähän matsia siitä, kumpi on pomo tällä kertaa. Oli todella mukava päivä, tässä vielä kuvia! :)Banga

Nella

NellaBanga ja Nella

Kaikki saivat possunkorvat

Nella lähti muita karkuun possunkorvansa kanssa :D

Banga ja Nella

Banga ja Nella <3


Olimme syyskuussa Nellan, sekä Minnan ja Magin kanssa verikokeissa. Pentueessa on luultavasti todettu epilepsiaa, joten nyt lähes (tai koko) pentue on käynyt verikokeissa, jotta päästään paremmin kartalle aiheesta ja päästään tutkimaan sitä lisää. Tietysti kokeet ovat tärkeitä myös jalostuksen kannalta ja muutenkin hyvä tietää.
     Nella meni eläinlääkäriin oikein reippaasti ja iloisesti. Ensin täyteltiin hetki papereita ja sitten oli sisko Magin vuoro. Magin jälkeen oli Nellan vuoro. Nostin sen pöydälle ja pidin kiinni sillä aikaa, kun eläinlääkäri otti verinäytteen. Aluksi Nella vähän säikähti piikkiä, mutta ensijärkytyksen jälkeen se oli ihan nätisti ja paikallaan. Hienosti meni siis molemmilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti