perjantai 28. joulukuuta 2012

Pennun elämää

Nyt on kulunut jo 5 päivää siitä, kun Nella muutti meille! Hän on kotiutunut hyvin, tosin muutamina päivinä ei ole oikein ruoka maittanut. Tämän takia siirryimmekin kolmeen ateriaan päivässä ja kuppi on siitä lähtien syöty tyhjäksi.
 Toissa päivänä lähdimme ensimmäistä kertaa pois oman pihan suojista; kävelimme postilaatikolle ja takaisin ;) Se oli hirmu jännää ja totta kai aura-auton täytyi juuri tulla auraamaan jalkakäytävää, meidän siinä ollessa. Neiti säikähti hirmuisesti. Autotkin ovat osoittautuneet jännittäviksi hirviöiksi, mutta siitä huolimatta olemme käyneet jo kolme kertaa kiertämässä hieman postilaatikkoa kauempana, jotta neiti tottuisi autoihin ja muihin "hirviöihin".
 Nellaa on tullut katsomaan jo 2 vierasta, ja hän on ottanut vieraat loistavasti vastaan. Tuntuu kuin Nella olisi nähnyt vieraat jo aiemmin kun niin iloisesti mennään tervehtimään.
 Yöt ovat sujuneet jotenkin; Muutaman tunnin välein alkaa hirmuinen huutokonsertti. Nella myös hätääntyy helposti yksin jäädessään. Olemme siis aloittaneet yksinoloharjoitukset, joita olemme toistaneet useamman kerran päivän aikana. Kyllä neiti kohta tajuaa, ettei huutamalla saavuteta mitään :)
 Tänään tutustuimme imuriin. Hirveää meteliä pitävä kapistus oli Nellan mielestä pelottava, mutta samalla myös kiinnostava. Ensin juostiin karkuun toiseen huoneeseen ja sitten palatiin tutkimaan, ja sitten taas karkuun jne.
 Nella alkaa jo vähän ymmärtää, ettei sisälle tehdä tarpeita. Paperille on tehty useamman kerran ja lattialle harvemmin; oikein hyvä alku. Ja ulos on sitten lähes aina tehty kun sinne on viety.
 Tänään leikkasin Nellan kynnet. Hieman vastahakoisuutta oli, mutta sain kaikki kynnet leikattua :)
Tässä muutamia kuvia kuluneelta viikolta:


Nella ja panda

Nella ja pallo

Menossa nukkumaan

Nella joulupukin sylissä


Nella <3

Siinä minä odotan nätisti ruokaa


 
Nella ja hiiri

Nella katselee imuria

Ihania nukkumis asentoja ;)

Näin on hyvä nukkua

Oma possuni ;)
Tässä Nella leikkii lempilelullansa vinkuvalla pallolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti