perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kevät tulee!

Niin, kevät on jo kovaa vauhtia tullut ja Nellakin on alkanut tottua elämään ilman lunta. Meidän lähistöltä ei enää löydy paljoa lumikasoja, onneksi. Nella ei oikeastaan (ainakaan minun mielestäni) ole etsinyt mitenkään erityisesti lumikasoja tarpeiden tekoon, vaan pissanut puhtaallekkin maalle vaikeuksitta :)

 Olemme löytäneet Nellan kanssa jo muutamia kukkiakin; leskenlehtiä ja valkovuokkoja. Nella sai jopa korvansa taakse leskenlehden :)
Kukkatyttöni <3
Nellan kanssa nähtiin kevään ensimmäiset valkovuokot :D

 Olemme alkaneet Nellan kanssa totutella busseihin. Eilen mentiin bussilla ihan lähelle ja käveltiin kotiin ja tänään mentiin bussilla ulkoilemaan vähän kauemmas. Matka meni molemmilla kerroilla loistavasti! Menimme siellä semmoisen pienen lammen/puron rannalle ja siellä oli sorsia. Aluksi Nella ei kiinnittänyt niihin mitään huomiota, mutta yht'äkkiä neiti tajusi tilaisuuden tulleen ja hyppäsi suoraan viileään veteen! Onneksi oli hihnassa ja kastui vain mahaan asti, mutta silti! Nella olisi voinut paleltua ja enhän tiedä osaako Nella edes uida tarpeeksi hyvin. No, mutta siinäpä ainakin selvisi, että viettiä löytyy ja että uskaltaa uida :) Seuraavalla kerralla pidän hihnan niin lyhyellä, ettei pääse noin vain syöksymään veteen sorsien perään.


Nella lähestymässä varovasti vettä :)
  Niin ja Nella on kasvanut aivan valtavasti, nyt typy painaa jo varmaan 13-15kg!(huomenna mitataan). Karvaakin on kasvanut niin mahan alle kuin muuallekkin. Pienenä Nellan vatsa näkyi söpösti, mutta nyt siihen on kasvanut jonkin verran karvaa päälle (on se vieläkin söpö <3) ja häntä on tuuheutunut hirveästi :)
Nella ja Ansu <3
Nella ja koirakaveri Kiana <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti