perjantai 31. toukokuuta 2013

Karkumatkoja :(

Eilen mittasin Nellan korkeuden ja painon. Hän painoi n. 15-16 kg ja oli jo 50 cm korkea! Viimeksi kun mittasin oli paljon pienempi! Olen huomannut, että Nellalle ei enään oikein maistu ruoka :( Olemme yrittäneet kaikkea, mutta ei. Toivottavasti kohta alkaa taas maistua.

Nyt kun on ollut ihanan lämpimiä päiviä, niin olemme voineet pitää terassin ovea auki koko päivän. Nella tykkää juoksennella ulos ja sisään tarpeen mukaan :) Suurimman osan päivästä viettää kyllä ulkona kun ruoka ja juomakin ovat siellä päivisin ;) Lainasimme kaverilta ulkopäiviä varten tunnelin/putken ja treenattiin sen läpi menemistä. Lopuksi Nella juoksi sen läpi ilman epäröintiä :)

Neiti on löytänyt pihastamme pois jo 4 kertaa :( 3 kertaa saman päivän aikana! Ja yhden kerran jonkin aikaa sitten. Yhdessä kohtaa aitaamme on taipunut/matalampi kohta, kun siitä on menty yli. No tietenkin Nella huomasi tämän ja hyppäsi aidan yli. Kaikki perheenjäsenet olivat etsimässä ja onneksi jonkin ajan päästä Nella juoksi tyytyväisenä tiellä meitä vastaan :) Ja tuo lähes sama tarina toisen kerran heti perään ja kolmannella kerralla aitaa oltiin suoristettu ja silti siitä mentiin yli.

Suunnitelmissa olisi mennä Nellan kanssa sunnuntaina kokeilemaan uimista läheisellä koirien uimarannalla :) Katsotaan tykkääkö neiti uida vai ei. Yritän kirjoitella tänne sunnuntaina uintireissun jälkeen ja aion myös ryhdistäytyä kirjoittamisen suhteen. Nyt on kulunut todella pitkiä aikoja postauksien välillä, joten täst edes yritän pitää lyhyempiä taukoja :)

Eilen asennettiin uusi muistikortti kameraan ja aloinkin heti kuvaamaan Nellaa. Tässä "muutamia" kuvia eiliseltä ja tältä päivältä:


Ilta-auringossa <3

"Nyt kutittaa ;)"

"Annan tassua :)""Tässä tämä tassu:)"

"Tassu? :D"

"Täältä tullaan! Onhan sulla mulle namia? <3"

Nella lähtee täysillä pallon perään ;)
Nella odottaa namia :)


"Nyt löytyi joku ihana tuoksu" ;)


Tämä kuva vain kesän tulon merkiksi <3

Kesä <3Haukotus <3;)

Haukotus taas :)

Nella ottaa kopin :)

Yhdessä vesi maistuu paremmalta <3Leikkimistä Lumon kanssa :)

Kaksi väsynyttä koiraa :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti