keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Huh Huh!

En ole taas vähään aikaan kirjoitellut, kun ei ole ollut mitään kerrottavaa. Ihan samaa joka päivä. Lenkillä pissailu (nykyään varmaan voisi sanoa merkkailuksi ;) on lisääntynyt huomattavasti, olenkohan vahingossa saanut poikakoiran... ;)

Tänäänkään minulla ei ole oikeastaan kovinkaan paljon kerrottavaa... Mutta niin kuin otsikkokin jo kertoo, tänään oli ihan ylikuuma päivä! Katsoin aamulla lämpömittaria ja se näytti jo siihen aikaan varjossa 27 astetta! Huh Huh... Sitten lähdin kaverini kanssa uimaan ja palasimme sieltä vasta vähän jälkeen 15. Oikeastaan heti käytyäni suihkussa (bussissa ei ollut ilmastointia!) lähdimme kaikki, Nella mukaanlukien, ystävillemme kylään. Olimme lähes koko ajan ulkona. Ja ainiin! Matkalla sinne, tien pinta oli 50 asteinen! :o Ja ilma 40... No, en viitsi valittaa kun tätähän on niin kauan odotettu!

Sisällä on paaaaljon viileämpää ja mukavempaa kuin ulkona :)


40 astetta, huh huh...

"Minä haluan trampalle!"Vähän heilahti, ähh.. :(

:)<3

2 kommenttia:

  1. Ihan olet Nella äitisi näköinen. Tuo merkkailu johtunee juoksuista. Kyllä se sitten taas tasaantuu. Haukkuja Siru-äidiltä, Magi-siskolta ja Nana-tädiltä sekä heidän ihmisiltä :D

    VastaaPoista
  2. Niin johtuu ja onneksi :D Ja niin on! Haukkuja sinnekkin Nellalta ja perheeltä! :)

    VastaaPoista