tiistai 27. toukokuuta 2014

New Stuff


Kaikista vanhin/aikaisimmin ostettu on ensimmäisenä eli viimeisenä oleva tavara on uusin.
 
FLEKSI

Tämä nyt ei ole yhtään uusi tavara vaan ostimme sen Nellalle hiihtolomaksi, kun lähdimme Messilään. Flexi on 8m pitkä ja se on ostettu Mustista&Mirristä. Sitä on tullut käytettyä todella vähän, kun olemme kaikki tottuneet normaaliin hihnaan ja normaalilla hihnalla on ainakin minun mielestäni paljon helpompi vaikuttaa koiraan. Silti on kuitenkin hyvä että tällainenkin kotoa löytyy :)

 
 
 
 
 
HERKUT
Äiti osti nämä herkut Nellalle muutama viikko sitten ja oikein kovasti Nella on näistä tykännyt! Ostettu Mustista&Mirristä.
 
 
 
 
 
PELASTUSLIIVI
En muista kokoa tarkalleen. Ostettu Hööksistä. Istuu Nellalle todella hyvin ja kesälomalla tälle tuleekin käyttöä! :)
 
 
 
 
 
RUOKA
Nellalle on ostettu tätä jo joskus aikaisemminkin (yli puoli vuotta sitten), mutta nyt kun neiti näytti niin kyllästyneeltä tuohon Brit Careen niin päätimme ostaa tätä ja sekoittaa vähän Brit Caren sekaan. Aluksi maistui, mutta nyt Nella syö taas pelkkää Brit Carea. (mukana lihaa yms.) Ostettu Mustista&Mirristä.
 
 
 
 
 
NÄYTTELYHIHNA
Nyt näihin oikeasti uusiin tavaroihin :D Eli tässä viime viikolla ostamamme näyttelyhihna. Tuntuu mukavalta kädessä ja sen verran paksu, ettei tarvitse pelätä hihnan katkeamista yms. Ostettu Mustista&Mirristä.
 
 
MAUKAS LIHAKUUTIOT
Ostimme näitä 7 pakettia Mustista&Mirristä. Makuja otin ainakin kalkkuna, kala, broileri, nauta-sika jne. Nella tykkää VALTAVASTI! Nyt menee Brit Caretkin kun on yksi pala joka ateriassa.
 

 
 
 
 
PALLO
Ostettu Mustista&Mirristä. Pallo on tavallaan kova, tavallaan pehmeä. Pomppii vähän niin kuin superpallo. Kelluu hyvin. Sisään saa herkkua yms. koska on ontto ja reikä pohjassa. Nella tykkää todella paljon ja meille tämä lelu on juuri täydellinen kun kelluu ja pomppii niin hyvin! :)
 
 
 
 
 
LIPPIS
Nyt on sitten Stabyhounkerhon lippis, JEE ! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti