sunnuntai 17. elokuuta 2014

World dog show 2014

Tänä vuonna Maailman Voittaja -näyttely järjestettiin Suomessa, Helsingin messukeskuksessa. Näyttely kesti koko viime viikonlopun (8.-10.8.2014) ja stabyhounit olivat vuorossa sunnuntaina aamupäivällä, tosin meidän vuoro oli vasta iltapäivän puolella.
   Menimme paikan päälle jo 11 aikoihin, jotta oli aikaa totutella paikkoihin ja nähdä muita stabeja ja heidän omistajiaan. Näimme esimerkiksi Nellan kasvattajan Minnan ja hänen koiransa Sirun (Nellan äiti) ja Nanan. Lisäksi näyttelyyn oli saapunut Nellan ruskea-valkoinen sisko Banga. Nella kuului nuoriin narttuihin eli meitä ennen olivat kaikki urokset, joten aikaa riitti.
   Pääsimme kehään noin yhden aikoihin (?). Nella meni kehässä todella upeasti! Nella seisoi hyvin paikallaan ja seurasi minua muutenkin tarkkaavaisena koko kehän ajan! Seisottaessani Nellaa tuomarin edessä muistan kuitenkin ajatelleeni, että en saa nyt millään Nellaa seisomaan hyvässä asennossa. Tämä taisi kuitenkin olla väärä luulo sillä Nella sai Erinomaisen arvostelun (ERI)! Muut nuorista nartuista saivat Erittäin Hyvän (EH) eli Nella voitti oman luokkansa ja pääsi kilpailemaan muiden narttujen luokkien voittajia vastaan!
   Odottelimme kunnes kaikki nartut oltiin arvosteltu ja sitten vain takaisin kehään. Meidän kanssa kehässä olivat Juniori-, Avoin-, Veteraani- ja Valio - narttujen voittajat. Kilpailimme siis sertistä ja cacibista. Nella seisoi kehässä jälleen kerran upeasti, mutta koska kehämme oli ulkona ja oli todella kuuma päivä, Nella ei oikein enää jaksanut juosta kunnolla. Vaikka ei saatukkaan sertiä eikä cacibia Nella oli ihan Super! Ylpeä omistaja <3!
   Arvostelun ja lisätietoa tuomarista yms. voit lukea täältä.

Nella ja Banga-sisko ennen kehän alkua.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti