maanantai 13. lokakuuta 2014

Kuvauksissa

Olimme viime perjantaina Nellan kanssa eläinlääkärissä kuvauttamassa sen lonkat ja kyynärät. Pääsimme sinne Nellan kasvattajan Minnan kyydillä (Kiitos Minna!). Minnalla oli mukana Nellan sisko Magi ja eläinlääkärissä meitä odotti Nellan sisko Banga sekä Suri, Peppi ja Pate. Yhteensä siellä oli siis kuusi stabia.

Odotimme aika kauan vuoroamme, mutta lopulta se tuli. Siirryimme kaikki röntgenhuoneen lähelle odotustilaan ja siinä jokaiselle koiralle annettiin vuorotellen nukutuspiikki. Nella sai piikin ensimmäisenä, mutta ihme kyllä, ei nukahtanut ensimmäisenä. Lopulta Nellakin sitten nukahti.

Jonkun ajan kuluttua eläinlääkäri pyysi jokaisen koiran yksitellen kuvattavaksi. Magi meni ensin, sitten Nella. Oli todella outoa nostaa niin löysää koiraa, aivan kuin se olisi valunut jokaisen sormen välistä kuin joku neste lattialle. Katsoin Nellan kuvausta lasin läpi. Nella aina välillä koitti vängätä vastaan. Kuvat kuitenkin saatiin ja sitten annettiin herätyspiikki. Nella heräsi aika hitaasti ja lähti sitten huojuen kävelemään.

Kun kaikki koirat oli kuvattu ja niille oli annettu herätyspiikki, lääkäri kutsui omistajat katsomaan oman koiransa kuvia. Nellalla näytti tosi hyvälle ja arviokin oli tosi hyvä. Nyt vain odotellaan kennelliiton virallisia lausuntoja.Nella jonkin ajan päästä piikin antamisen jälkeen.
 

Edestä: Suri, Banga ja Pate
Siskon vieressä <3 Edessä Nella ja takana Magi.
Vasemmalta ylhäältä: Peppi, Nella.
Vasemmalta alhaalta: Pate, Banga ja Suri.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti