maanantai 21. tammikuuta 2013

12 viikkoa!

Nella on rohkaistunut aivan hirveästi! Ihanaa; nyt hän ei enää pelkää autoja, eikä muuta melua. Kaikkea mennään tutkimaan innolla :)
 Nella osaa nykyään odottaa (ruokaa, ulos/sisään pääsyä ym.), istua, ottaa katsekontaktin, tulla luokse ja seisoa (jotenkuten ;D) Vielä tuota seisomista ja luokse tuloa täytyy hioa, kun pylly tuppaa koko ajan menemään maahan ja joskus ei malta tulla luokse.
 Nella on tavannut jo kaksi isompaa koirakaveria. Toinen on melkein naapurissa asuva suomenlapinkoira ja toinen jo tässä blogissa mainitsemani villakoira. (molemmat tuttuja jo ennestään) Juuri kun vanhempien koirien mielestä on lepo, niin Nella menee vetämään hännästä ja haluaa leikkiä ;)
 Vähän yli viikko sitten madotimme Nellan ja siitä viikon päästä eli viime perjantaina kävimme Nellan kanssa rokotuksissa. Heti mentiin häntä viuhuen sisään tutkimaan paikkoja ja vielä hauskempaa tuli, kun 13 viikoinen labbispentu saapui myös rokotuksiin :) Pöydällä vähän jännitti, mutta pistosta ei edes huomattu, kun nameja oli tarjolla ;)
 Olemme totuttaneet Nellaa paljon autossa olemiseen. Olemme ottaneet Nellan mukaan kun käymme kaupassa ja muualla lähellä. Nella on saanut myös nuuhkaista hevosta, melkein nenä nenää vasten läheisellä tallilla. :)
 Uusimmat kuvat odottavat vielä kamerassa koneelle siirtämistä.
Ihana lelu <3

Poseeraus ;)

Kaunis kulta <3

Ihanuus <3

Kynsien leikkausta

Kyllä minä tiedän, milloin kameralla otetaan kuvia ;)

Hyppy kohti ruohoa tai mikä onkaan ;)


Tarkkaillaan ympäsristöä

Aura-auton ajaman kukkulan päällä

Katson suoraan kohti kameraa <3

Leikitään ;)


2 kommenttia:

 1. Voi kun on ihana stabyvauva! Tosi kiva lukea blogia kun jaksat päivittää niin usein :) Onpas se tottunut nopeasti autoihin ja liikenteeseen, hieno juttu!

  Se pylly muuten menee sen takia niin helposti maahan, kun pennuilla takaosan lihakset on vielä niin kehittymättömät, ne hetkahtaa helposti pyllylleen vaikka haluaiskin seistä :) Helpottaa istumisen opettamista kyllä..

  t. Elina ja Tupsu-staby

  VastaaPoista
 2. Niin se on! Ihana kuulla, että pidät :) Ja kiitos, hyvä tietää :)

  t. Nella ja perhe

  VastaaPoista