sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Nella 10 viikkoa

Kuluneen viikon aikana on tapahtunut vaikka mitä! Viime torstaina, kun Nella oli ollut muutaman tunnin yksin kotona ja tulin takaisin niin, keskellä eteisen lattiaa oli kakat, joulukuusi oli kaatunut ja risuista tehty sydänkoriste oli säpäleinä lattialla. Jatkoin matkaa Nellan huoneeseen ja siellähän neiti istui odottamassa. Nellaa ihmetytti hirveästi, kun en ollutkaan yhtä hyvällä tuulella kuin normaalisti. Mistäköhän johtui... Myöhemmin mietin, miten ihmeessä Nella pystyi päästä portin toiselle puolelle riehumaan ja vielä takaisinkin niin, että portti oli kiinni kun tulin kotiin. Nyt tajusimme, että ensiksi Nella oli vetänyt porttia hieman, jotta pääsi lu portin vierestä ja takasin tullessaan oli varmaan vahingossa työnänyt portin takasin paikoilleen. Nerokas pentu!
 Nella ei enää pelkää autoja. Tai ei ainakaan yhtä paljon kuin ennen :) Nella on rohkaistunut myös omassa pihassa. Ennen oltiin koko ajan ihan jalan juuressa, mutta nyt juostaan jo aivan toiseen päähän pihaa. Vauhtiakin on tullut lisää!
 Perjantaina kävimme Nellan kanssa Mustissa ja Mirrissä. Siellä oli aluksi hirmuisen jännää, mutta kun meidän ihmisrakas neiti pääsi huomion keskipisteeksi, niin reissussa olikin mukavaa :) Ostimme Nellalle ruokaa, valjaat autoon ja uuden hihnan(vanha menee pian poikki). Nella sai myös vinkumaton :) Automatkat sujuivat taas ilman sen suurempia ongelmia :)
 Tänään leikkasin Nellan kynnet, kun ne olivat taas kasvaneet liian pitkiksi. Kynsien leikkauksesta Nella ei hirveästi pidä; koko ajan rimpuillaan. Onneksi loppumetreillä hän ei enään jaksanut vastustella. Olen myös totuttanut Nellaa harjaamiseen ja käsittelyyn.
 Nella on kasvanut hirveästi ja ruokakin on alkanut maittaa paremmin.
 Olen huomannut, että Nellalla, niin kuin Sirullakin(Nellan mami) on tupsut korvien päissä ;)
Jostain syystä en saa nyt lisättyä tänne yhtään kuvaa, joten seuraavaan tekstiin tulee sitten enemmän kuvia :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti