maanantai 15. heinäkuuta 2013

Meidän metsästäjä...

Niin... Eli vähän aika sitten istuin tässä koneella ja sitten äitini huutaa: "Nella pyydysti linnun!" Juoksin samantien ulos ja siellä Nella oli pienen linnunpoikasen ympärillä "leikkimässä". Poikanen oli aivan kauhuissaan ja haimmekin heti Nellan sen luota pois. En siis itse ollut paikalla kun neiti metsästäjä sai tämän linnun kiinni, mutta muut sanoivat, että lintu oli lennellyt (varmaan ensimmäisiä lentojaan) ja sitten pudonnut/laskeutunut alemmas ja Nella oli alkanut juosta sen perässä ja lopulta saanut sen kiinni :( Nella siis koski lintua, mutta ei kuulemani mukaan purrut tai muuta :) Ja oli muuten kova homma pidellä Nellaa pois poikasen luota... Emo kävi aina välillä katsomassa poikasta, mutta ei näköjään pystynyt auttamaan. Poikanen oli aivan aitamme vieressä joten siirsimme sen aidan toiselle puolelle turvaan. Nyt vain toivotaan, että se selviää hengissä...

En kerennyt kuvailla poikasta enkä muutakaan siinä kiireessä, mutta otin nyt jälkeen päin pari kuvaa ja jottei tulisi niin vähän kuvia niin laitan tähän myös viime viikon kuvia :)

Sain viime jouluna kaveriltani lahjaksi Nellalle tällaisen lelun/luun :)
 
 
"Minä haluan tuon!"

"Nami nami <3"


Noi Nellan korvahapsut näyttävät todella usein ja tietyssä valossa ruskeilta ;)


Lintuemo etsii pikkuistaan :(


Nella murhapaikalla ;)

Tälle kävi jotain, sen piti olla pidempi video, jossa Nella seisoo, mutta näköjään siitä tuli nyt tällainen... Eli siinä siis treenataan seisomista :)

2 kommenttia: