sunnuntai 11. elokuuta 2013

Superpitkä postaus!

En ole kirjoitellut taas pitkään aikaan, kun ollaan oltu niin paljon reissussa. Sen takia tästä tuleekin sitten Superpitkä postaus. Mistäs aloittaisin!? ;)

Lähdimme perheen kanssa elokuun alussa Kuusamoon. Nella ei valitettavasti päässyt tällä kertaa mukaan, mutta ehkä ensi kerralla sitten :) Menimme siis Kuusamoon kävelemään Pienen Karhunkierroksen. Se oli 12km pitkä, huhhuh ;) Oli kyllä aivan uskomattomia maisemia!

Matkan aikana oli yli 1000 porrasta! :o
Kuvassa ei välttämästi näy, mutta tuossa oli siis Todella syvä ?kanjoni? :)

Näin matkan aikana 40 poroa <3

Käytiin Ruka-tunturilla, noustiin sille hiihtohisseillä :)

Hississä :D

Laskettiin tommoista rataa kelkalla alas :)


Ylhäällä oli mahtavat näkymät :o <3


 
 
Nella oli ollut tuon matkan ajan hoidossa Minnan luona. Lähdimme hakemaan pientä koiruliiniamme kotiin lähes samantien kotiin palattuamme. Nellalla oli ollut kuulemma todella hauskaa! :) Se oli ollut Minnan mökillä ja siellä se oli saanut uida Siru-mamin kanssa ja juoksennella ja leikkiä Magi-siskon kanssa :)


Nella <3
 

Magi <3

Siru näki oravan :)


"Mami, mitä tapahtuu, onko kaikki ok?" ;)

Magi <3

Magi otti rennosti ;)


Kaunis <3


Nelluli <3
 

Äiti ja tytär <3

Siru <3
 
Heti seuraavana päivänä lähdin Nellan kanssa kaverini mökille :) Sinne mentiin moottoriveneellä ja aluksi Nella ihmetteli sitä ääntä, mutta loppumatkasta se rentoutui täysin. Mökillä oli laituri ja heti ensimmäisenä Nella juoksi sinne ja hyppäsi veteen sen päästä. Se oli ihan ihmeissään kun se ei pysynytkään pinnalla vaan upposi syvään veteen :( Sieltä se sitten nousi pintaan ja ui loppu päivän. Aina kun se meni uimaan, se hyppäsi sinne laiturilta <3 Joskus minäkin menin mukaan ja hypättiin sitten kahdestaan veteen <3 ;) Laitoin illalla sille pelastusliivin päälle, kun en halunnut että sen voimat yhtäkkiä loppuvatkin jossain keskellä järveä. Käytiin Nellan kanssa myös savusaunassa, siellä oli Nellasta ihanaa. Siellä ne sitten Lumo-kaverin kanssa riehuivat monta päivää! :) Kävimme myös soutelemassa ja paluu matkalla Nella sai hypätä veneestä ja uida loppumatkan :D Kuvia tästä reissusta oli minun omassa kamerassani, mutta se ei nyt suostu yhteistyöhön kanssani, joten kuvat ovat vielä kamerassa :(
 
Ei tästä nyt tullutkaan niin pitkää, seuraavalla kerralla laitan sitten tänne ne asiat joita en kerennyt vielä kirjoittaa :) Kaveri tuli, pitää mennä :D
 

2 kommenttia:

  1. Ihana juttu ja ihania kuvia! Nella saa tulla mielellään toistekin meidän lauman kanssa olemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Nellasta pidettiin niin hyvää huolta ja neidillä oli hauskaakin niin mikäpäs siinä ;)

      Poista