sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Agility 8.10

Moikka!
Oltiin Nellan kanssa agilityssä tiistaina 8.10 kahden kaverini ja heidän koiriensa kanssa. Vuokrasimme hallin, joten opetusta ei ollut, mutta onneksi oltiin aiemmin siellä kurssilla :) Teimme Nellan kanssa aluksi todella yksinkertaisia tehtäviä: pelkkä putki, 2 estettä ym. Kun ne alkoivat sujumaan yhdistelin joitain esteitä ja menimme lyhyttä rataa. Kokeilimme kerran tai pari a-estettä ja keinulautaa. A ei pelottanut edes aluksi yhtään, se oli suorastaan ihana ja keinu oli pikkusen jännä, mutta kyllä siitä mentiin silti :) Puomi oli jälleen kerran toinen suosikeista putken kanssa. Siellä ylhäällä Nella törrötti aina kun oli lepo tauko ;) Ratoja kokeiltiin kai kahta? En nyt muista mitä niissä oli mutta mentiin myös 3 putken ja 3 esteen sarjoja. Siis erikseen :D Putket oli juuri sillain kivasti että niistä pääsi helposti toiselle, melkein peräkkäin kaarevalla linjalla. Keppejä ei kokeiltu kai kertaakaan? Kuvat saavat kertoa lopun:

Hiekkanassu <3 :*

Salama.. ;)


Vauhtia riitti


Nella todellakin tykkää korkeista paikoista <3


Puomi
Tää oli joskus lepotauolla... Päätti sitten hypätä tosta alas... Kerran hyppäs muuten ton saman mut vaa toiste päin, en tajuu mite se hyppäs nii korkeelle :o


Kaverillani oli mukana heidän ystävien espanjanvesikoira :)


Nella ja rengas <3
Putkesta tulossa


Keinulauta

Välillä piti leikkiäkkin :)


Mitä mä tos kyyristelen.. Nella hyppää vauhdilla :D


Tilanne.. Lumo lähdossä täysii Nellan perään, mä jäin jälkeen ja Nella keskittyy suoritukseen ;) Jättihyppy <3


Ohjaaja jäi jälkeen... ;)Lumo <3


Lilja <3


Kiitos kuvista Karoliinalle :) Laitan ehkä johonkin postaukseen vielä lisää kuvia omasta kamerastani :)


Väsäsin kännykälläni jonkinmoisen bannerin, ei mikään super, mutta parempi kuin ei mitään. Samalla vaihdoin uuden ulkoasun :) Nyt mulla on noita bannereita varastossa, joten vaihdan ulkoasua varmaan useammin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti