maanantai 28. lokakuuta 2013

Nella 1 v!!!

Paljon onnea koko Milomiss - pentueelle 1 vuotis syntymäpäivien johdosta! <3 Nyt on kokonainen vuosi vierähtänyt siitä, kun nämä ihanat pennut syntyivät tähän maailmaan. Seurasimme aktiivisesti Minnan blogia ja Minna ilmoitteli myös meille aktiivisesti pentujen kuulumisia. Aika rientää todella nopeasti, vastahan saimme kuulla, että saamme pennun, ja vieläpä maailman ihanimman pennun, Nellan <3 Todella suuret kiitokset Sirulle ja Minnalle näistä ihanista, suloisista, älykkäistä ja hurmaavista pennuista! Kiitokset myös pentujen hienolle isälle Boicalle ja hänen omistajalleen! Onnea vielä kaikille Sirun ja Boican pennuille Bangalle, Elmolle, Magille, Nellalle, Ninjalle, Ropolle, Sulolle ja Tomulle! <3 :')

Nella sai syntymäpäivälahjaksi näyttelyhihnan, lelun (jonka vingun kuulee vain koira), nameja ja possun korvia koko vuodeksi ;) Nella sai myös herkkulautasen, se sisälsi lohta, viiliä ja maksaa ja nämä kaikki ovat todettu Nellan lempiherkuiksi tämän vuoden aikana <3Nellan synttärilahjat:)


Naminami ;)


Tuoretta maksaa synttärien kunniaksi <3 (Nella sai kuitenkin vain vähän)"Mites se ruoka jo nyt loppu :o?!"

Oli pakko pistää yksi possunkorva ja lelu pakettiin ;)

Miten arvasinkaan kumman Nella haluaa ensiksi ;)
Alusta alkaen <3


<3
 

<3

<3


Nella <3 :')

Sylissä oli ahdasta ;) <3


<3

<3


Nella <3 :')

Nella <3 :')

Nella <3 :')

Siru-mami hoitaa pikkuistaan <3
 

<3

<3

<3
Voi että kuinka pieni Nella olikaan tullessaan kotiin <3 :')

Ensimmäiset unet kotona :')

http://ellenkatariina99.blogspot.fi/2012/12/ennen-tata-paivaa.html tässä linkki, jossa kerron, miten saimme juuri Nellan <3 :')
http://ellenkatariina99.blogspot.fi/2012/12/nella-kotiutui.html tässä linkki, jossa kerron Nellan kotiutumisesta <3 :')Teen Nellan synttärien kunniaksi erikoispostauksen, jossa laitan kuvia Nellan kasvusta ihan pikkuisesta tähän hetkeen asti <3 :')


4 kommenttia:

 1. Onnea! Liljallakin on tuo lelu! :) ja yök toi ruoka:/:D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) ja nii ;) Mutta makuhan on aina tärkein! :)♥

  VastaaPoista
 3. Ihana oli lukea tätä! Niin se vuosi on mennyt vikkelään ja neidistä on kehkeynyt upea Stabi-tyttönen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! :) ja niin on ♥ vuosi meni tosi nopeasti :( :o

   Poista